De originele Parmezaanse kaas is door de jaren heen vaak geïmiteerd. Volgens de Italianen is de Parmigiano Reggiano de koning der kazen. Ambacht, aandacht voor natuur en een zorgzame rijping zorgen voor een unieke kaas. Parmigiano Reggiano wordt al eeuwenlang geproduceerd in de Italiaanse regio Emilia-Romagna. Deze harde, gerijpte kaas wordt nog steeds volgens traditionele methoden gemaakt en is wereldwijd geliefd.
Extra informatie
Soort
Bergkaas
Melk
Rauwe koemelk BIO
Stremsel
Lebstremsel
Bewaartemperatuur
4-7 graden Celsius
Veelgestelde vragen
Wordt de kaas vacuüm verpakt?
Ja. Alle kazen worden bij ons vacuüm verpakt.
Hoe weet ik of mijn bestelling is gelukt?
Zodra de bestelling is afgerond, en is afgerekend, ontvang je een bevestigingsmail in het door jou opgegeven mailadres.
Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Zodra de bestelling is geplaatst, kan deze niet meer worden geannuleerd. Wil je de bestelling, om wat voor reden dan ook, toch annuleren? Neem dan contact met ons op.
Is er een minimum bestelbedrag?
Er is geen minimum bestelbedrag. De bezorgkosten voor Nederland bedragen €6,95. Voor België, Duitsland en Frankrijk bedragen de bezorgkosten €10,95. Bij bestellingen boven de €25,- zijn de verzendkosten gratis voor Nederland, België en Duitsland. Voor Frankrijk zijn de verzendkosten gratis bij bestellingen boven de €50,-.