Voor veel mensen zijn brie en camembert hetzelfde: een milde witschimmelkaas in Franse stijl. Toch zijn er zeker verschillen! Denk aan de productieregio en het formaat. Camembert komt uit Normandië en is vooral bekend door zijn kleine ronde vorm. Camembert heeft een kortere rijping waardoor de binnenkant steviger blijft. Door zijn kleine vorm krijgt de camembert een wat sterkere smaak dan de brie.
Een uitstekend voorbeeld van camembert is de Isigny Sainte-Mère Camembert d'Isigny Bio. Deze biologische camembert wordt gemaakt van de melk van koeien die grazen op de rijke weiden van Normandië. De kaas rijpt ongeveer drie weken en ontwikkelt een romige textuur en een volle, pittige smaak die typerend is voor hoogwaardige camemberts. De Isigny Sainte-Mère Camembert d'Isigny Bio is gecertificeerd biologisch, wat betekent dat de productie voldoet aan strenge normen voor dierenwelzijn en milieuvriendelijkheid. Deze camembert biedt een authentieke Franse kaaservaring en is een ware delicatesse voor liefhebbers van witschimmelkaas.
Extra informatie
Soort
Witschimmelkaas
Melk
Gepasteuriseerde koemelk BIO
Stremsel
Microbieel/Vegetarisch
Veelgestelde vragen
Wordt de kaas vacuüm verpakt?
Ja. Alle kazen worden bij ons vacuüm verpakt.
Hoe weet ik of mijn bestelling is gelukt?
Zodra de bestelling is afgerond, en is afgerekend, ontvang je een bevestigingsmail in het door jou opgegeven mailadres.
Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Zodra de bestelling is geplaatst, kan deze niet meer worden geannuleerd. Wil je de bestelling, om wat voor reden dan ook, toch annuleren? Neem dan contact met ons op.
Is er een minimum bestelbedrag?
Er is geen minimum bestelbedrag. De bezorgkosten voor Nederland bedragen €6,95. Voor België, Duitsland en Frankrijk bedragen de bezorgkosten €10,95. Bij bestellingen boven de €25,- zijn de verzendkosten gratis voor Nederland, België en Duitsland. Voor Frankrijk zijn de verzendkosten gratis bij bestellingen boven de €50,-.