Borrel

Kaasplank met herfstige kazen

De avonden worden weer langer en kouder, dus is het weer tijd voor een kaasplank met herfstige kazen die passen bij het seizoen!
Deel dit recept
WhatsApp
E-mail
Onze producten voor dit recept...
Plaatshouder
Nederland
Bastiaansen Zwarte Knoflook
Vanaf 3,98
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Weintrauben Käse
Zwitserland
Weintrauben Käse
Vanaf 7,90
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Mèkkerstee Emmentaler
Nederland
Mèkkerstee Emmentaler
Vanaf 5,16
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Blaue Grube Black
Denemarken
Blaue Grube Black
Vanaf 7,00
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Kaasplank met herfstige kazen

Boodschappenlijst

  • 1 st. Bastiaansen Zwarte Knoflook
  • 1 st. Weintrauben Käse
  • 1 st. Blaue Grube Black
  • 1 st. Mèkkerstee Emmentaler
  • Walnoten
  • Dadels
  • Druivenjam
  • Bereidingswijze

    Leg de kazen op een plank en laat deze ongeveer een uur op kamertemperatuur komen. Zo komen alle smaken het beste tot hun recht.
    Leg als toevoeging op de plank nog wat walnoten, dadels en druivenjam toe.
    Serveer de kaasplank met een rode wijn, zoals een Bordeaux of een Bourgogne, voor de beste smaakbeleving.

    Nog meer lekkers

    Mini kaasfondue van camembert
    Borrel
    Mini kaasfondue van camembert
    Tosti met boerenkaas
    Lunch
    Tosti met boerenkaas
    Kaasplank met herfstige kazen
    Borrel
    Kaasplank met herfstige kazen
    Zwitserse raclette
    Diner
    Zwitserse raclette

    Exclusieve kortingen? 👀

    Schrijf je nu in en ontvang €5,- cadeau.

    "*" geeft vereiste velden aan