Diner

Spaghetti met Parmezaanse kaas

Spaghetti, wij zijn er dol op! Het is simpel om te maken en staat binnen no-time op tafel. Het geheim van deze spaghetti? Dat is natuurlijke de heerlijke lading Parmezaanse kaas die erop zit. Een heerlijk gerecht waar je iedereen blij mee maakt!
Deel dit recept
WhatsApp
E-mail
Onze producten voor dit recept...
Parmigiano Reggiano van Biologische Kaas
Italië
Parmigiano Reggiano
Vanaf 6,50
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Spaghetti met Parmezaanse kaas

Boodschappenlijst

  • 350 gr. Spaghetti
  • 150 gr. Parmezaanse Kaas
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 400 gr. tomatenblokjes
  • 140 gr. tomatenpuree
  • 4 tl. basilicum
  • 2 tl. oregano
  • 1 tl. tijm
  • 16 zongedroogde tomaten
  • Peper en zout
  • Bereidingswijze

    Snijd de uien, de teentjes knoflook en de zongedroogde tomaten fijn.
    Doe een klein laagje olie in een hapjespan en fruit de ui aan.
    Voeg na een paar minuten de knoflook en de zongedroogde tomaten toe en bak een minuut lang samen mee.
    Doe de tomatenpuree, oregano en tijm erbij.
    Voeg ook de tomatenblokjes toe aan het mengsel en laat het even op een laag vuur staan.
    Kook ondertussen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
    Meng de spaghetti door de saus en rasp de Parmigiano Reggiano er overheen.
    Serveer tot slot met basilicum.
    Wil je extra groenten bij deze Spaghetti? Serveer er dan een frisse rucola salade bij.

    Nog meer lekkers

    Mini kaasfondue van camembert
    Borrel
    Mini kaasfondue van camembert
    Tosti met boerenkaas
    Lunch
    Tosti met boerenkaas
    Kaasplank met herfstige kazen
    Borrel
    Kaasplank met herfstige kazen
    Zwitserse raclette
    Diner
    Zwitserse raclette

    Exclusieve kortingen? 👀

    Schrijf je nu in en ontvang €5,- cadeau.

    "*" geeft vereiste velden aan