Diner

Zwitserse raclette

Raclette is een gerecht uit de Zwitserse bergen, waarbij de kaas wordt verwarmd door een vuur. Door het verwarmen smelt de kaas en kan de kaas worden gegeten. Raclette is gezellig, feestelijk en iedereen houdt ervan!
Deel dit recept
WhatsApp
E-mail
Onze producten voor dit recept...
Raclette de Savoie
Frankrijk
Raclette de Savoie
Vanaf 5,50
In winkelwagen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Zwitserse raclette

Boodschappenlijst

  • 750 gr. Raclette de Savoie
  • 300 gr. broccoli
  • 300 gr. champignons
  • Vers brood, zoals stokbrood en focaccia
  • 500 gr. vleeswaren (prosciutto crudo, rosette de lyon, Schwarzwälder schinken of salame nostrano)
  • Tafelzuur (augurkjes, gele uitjes of zilveruitjes)
  • Bereidingswijze

    Verwarm de raclette via een raclette-toestel of speciale oven.
    Kook en snijd de groenten, bak het stokbrood en/of de focaccia en doe de rest van de ingrediënten in verschillende kommetjes.
    Serveer met een frisse, eenvoudige salade met sla, komkommer en tomaat.

    Nog meer lekkers

    Mini kaasfondue van camembert
    Borrel
    Mini kaasfondue van camembert
    Tosti met boerenkaas
    Lunch
    Tosti met boerenkaas
    Kaasplank met herfstige kazen
    Borrel
    Kaasplank met herfstige kazen
    Zwitserse raclette
    Diner
    Zwitserse raclette

    Exclusieve kortingen? 👀

    Schrijf je nu in en ontvang €5,- cadeau.

    "*" geeft vereiste velden aan